Kundreferenser

Den här salvan köpte vi för många år sedan. Vi har stor tilltro till den. Det enda barnen (och vi) ville ha när dom gjort sig illa. Sår, myggbett, brännässlor osv. Men hos oss har den alltid hetat Björnkådsalva😊

Pernilla Fredin

Jag har under många år besvärats av psoriasisrodnader, lätt sårighet på benen och skorvighet. Sedan jag började med Mjukon har besvären nästan helt försvunnit.

Gösta Ekström, Färila

Jag har haft en del besvär med självsprickor både på händer och fötter, när jag provade Mjukon läkte sprickorna mycket snabbt. Nu använder jag Mjukon då och då i förebyggande syfte och det fungerar.

Folke Åsblom, Färila 

Jag fick in en murken trästicka i mjukdelen på tummen. Stickan gick ej att få ut med pincett. Ett plaster smordes in med grankådsalva och anbringades över stickan. Redan efter en timma hade stickan vandrat ut! Vid ett annat tillfälle fick jag skräpskador på knäet. Samma behandling läkte snabbt skadan och jag slapp infektion.

Emma Jonsson, Bollnäs (6 år)

Min boxer besvärades av bölder på tassarna. Med Mjukon på trampdynorna försvann besvären efter cirka en vecka.

Erik Andersson, Segersta Hundägare

Jag har en varmblodstravare som slagit kull sig på grusväg, Jag tvättade såren med Ijummet vatten och smörjde in hela sårytorna med Mjukon djursalva morgon och kväll, dag 2 kunde man se att det började läka, efter 4 dagar var hela sårytorna torra. Allt läkte på en vecka och hästen var inte utsatt för varken flugor eller knott. Helt fantastiskt hur läkningsprocessen gick snabbt!

Anita Dersten, Svärdsjö, Svärdsjö häst och släp.

Jag har haft eksem sedan 6-månaders ålder. För ca tre år sedan upptäckte jag grankådsalvan och för första gången i mitt snart 30 åriga liv har jag hittat något som verkligen hjälper. Mjukon salvan tar inte bara bort besvären, den bygger även upp min hud och jag slipper nu att plågas av såriga och uppspruckna eksemhärdar på mina händer. Jag kan varmt rekommendera den till alla med liknade besvär.

Carl-Johan Nilsson, Tådene